Підвищення ефективності роботи ударно-відраційних машин з електромагнітним приводом - Корнійчук, Б.В. (КНУБА, 2002)
Підвищення ефективності роботи ударно-вібраційних машин з електромагнітним приводом можливе за рахунок інтенсифікації передачі енергії від робочого органа на середовище.
Keywords: дослідження роботи ударно-вібраційних машин; машини з електромагнітним приводом