Еколого-містобудівна оцінка стану довкілля - Шилова, Т. О.; Шевель, В. В. (КНУБА, 2013)
Розглядаються етапи й способи здійснення і застосування всебічної та багатогранної еколого-містобудівної оцінки території, яка дасть змогу правильно приймати управлінські рішення та розробляти програму заходів щодо поліпшення стану довкілля та життя населення.
Keywords: еколого-містобудівна оцінка; території; поліпшення стану довкілля; управлінські рішення