Технічні засоби автоматизації та їх програмування (1–5) : методичні вказівки до лабораторних робіт (частина 1) - Вольтерс, Андрій Олександрович; Соболевська, Тетяна Григорівна (КНУБА, 2024)
Описано електричні схеми і принцип дії логічних модулів, число імпульсного керуючого пристрою та локальних систем автоматичного управління. Дано методику аналізу і дослідження функціональних характеристик вказаних схем. Призначені для здобувачів першого (бакалаврського рівня) вищої освіти спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» для використання під час виконання лабораторних робіт.
Keywords: автоматизація; технічні засоби; 681.5