Напружено – деформований стан конструкцій висотної будівлі на пальових фундаментах при різних способах моделювання грунтової основи - Михайловський, Д. В.; Комар, А. А.; Комар, О. А. (КНУБА, 2017)
Розглянуто алгоритми розрахунку будівель на пальових фундаментах із аналізом НДС надземних конструкцій будівлі.
Напряженно - деформированное состояние конструкций высотного здания на свайных фундаментах при различных способах моделирования грунтового основания
Different ways of modeling construction's strees-strain state of high rise building with deep foundations.
Keywords: пальові фундаменти; моделювання; свайные фундаменты; моделирование; foundations; modeling