Формування сталого розвитку населених пунтів - Клюшниченко, Євген Єлисійович (Бескиди, 2017)
Проблеми сталого розвитку населених пунктів були розглянуті на всесвітній конференції Habitat-II (центр ООН з проблем розвитку міст) в 1996 р. в Стамбулі. Участь взяли представники практично всіх країн світу - усі урядові і неурядові організації, відповідальні за екологію і містобудівний розвиток в своїх країнах. Україна, як член міжнародної спільноти, теж брала участь в цій конференції. Метою цієї конференції було обговорення проблем урбанізації і умов мешкання населення.
Keywords: населений пункт; містобудівний розвиток