Міцність і тріщиностійкість згинальний елементів з високоміцного бетону - Журавський, О. Д.; Куцик, О. В. (КНУБА, 2017)
Наведені результати експериментальних досліджень міцності та тріщиностійкості залізобетонних балок з високоміцного бетону та виконано порівняння їх з балками із звичайного бетону.
Прочность и трещиностойкость изгибаемых элементов из высокопрочного бетона
Strength and cracker resistance of bending elements from high-strength concrete
Keywords: міцність; тріщиностійкість; прогини; високоміцний бетон