Стан світового ринку наноматеріалів та перспективи їх використання в галузі будівельних матеріалів України - Глумаков, Ілля; Пушкарьова, Катерина; Кочевих, Марина (КНУБА, 2025)
На сьогоднішній день одним з найбільш інтенсивно зростаючих сегментів ринку нових технологій і матеріалів є інноваційні нанотехнології різного призначення. Тому актуальним є аналіз поточного стану світового ринку наноматеріалів, а особливо ‒ можливості застосування нанотехнологій у виробництві композиційних будівельних матеріалів з урахуванням їхнього впливу на основні експлуатаційні властивості наномодифікованих матеріалів.
Keywords: наноматеріали; використання; будівельні матеріали; наномодифіковані матеріали