Кваліфікаційна робота [Електронний ресурс]: методичні вказівки до виконання освітньо-кваліфікаційної роботи - Максимова, Юлія Сергіївна; Лепет, Вікторія Борисівна (КНУБА, 2025)
Містять детальний опис вимог щодо порядку, етапів створення та захисту кваліфікаційної роботи, структури кваліфікаційної роботи, а також вимог до оформлення роботи. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» спеціалізації «Геоінформаційні системи і технології».
Keywords: геодезія; землеустрій; геоінформаційні системи; 322.2; 528.48; 658.012.011.56