Формули та функції в MS EXCEL : методичні вказівки до виконання практичних робіт - Тихонова, Ольга Олексіївна; Лященко, Тамара Олексіївна (КНУБА, 2024)
Розглянуто використання засобів електронних таблиць Microsoft Excel для роботи з формулами та функціями. Містять завдання для виконання практичних робіт, контрольні запитання для самостійної підготовки. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія» з дисципліни «Інформаційні технології».
Keywords: ms excel; 004:69