Зарубіжний та вітчизняний досвід національних природніх парків - Голуб, А. А. (КНУБА, 2014)
У статті аналізується зарубіжний і український досвід формування національних природних парків, їх рекреаційний потенціал, функції і заходи при яких сукупний розвиток виключає загрозу руйнування природних екосистем.
Keywords: національний природний парк; резервування; сервісна інфраструктура; 712.2