Юдічева, О. П.Огороднік, І. В.2021-01-252021-01-252019Юдічева О. П. Порівняння хімічного складу насіння кунжуту, льону і чіа / О. П. Юдічева, І. В. Огороднік // Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору : матеріали ІІ міжнародної наук.-практ. конф. (заочна форма) : - Полтава : ПДАА, 2019. – С. 703 - 706. - Бібліогр. : 4 назви.https://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/7073Використання насіння кунжуту, льону і чіа у щоденному харчовому раціоні здатне покращити його біологічну цінність за рахунок рослинного білка, ессенціальних жирних кислот, вітамінів і мінеральних речовин. Насіння вітчизняного льону не поступається за своєю харчовою цінністю імпортному насінню чіа, але має нижчу цінуuk-UAчіакунжутльонхімічний складкафедра товарознавства та комерційної діяльності в будівництвіПорівняння хімічного складу насіння кунжуту, льону і чіаThesis633.85-026.78