Вікова і гендерна психологія : методичні вказівки до вивчення курсу - Калениченко Руслан Арсенович (КНУБА, 2023)
Містять вимоги щодо підготовки до практичних занять і самостійної підготовки, змістовні модулі, ключові слова тем, літературу для самостійної підготовки, а також вимоги до написання і оформлення індивідуальних робіт (рефератів). Призначено для студентів спеціальності 017 «Фізична культура і спорт», галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка».
Keywords: психологія вікова; психологія гендерна