Борування - ефективний спосіб захисту деталей від абразивного зношування - Добровольський, О. Г.; Борисевич, Б. В.; Косенко, В. А. (КНУБА, 2012)
Порівняно характеристики зносостійкості матеріалів і боридних покриттів на стальних деталях. Визначена перспективність впровадження процесу в машинобудуванні. Дана характеристика властивостей борованих деталей, оцінено можливості застосування їх в якості деталей машин і обладнання.
Keywords: боридні покриття; абразивна зносостійкість; боридные покрытия; абразивная износостойкость; boride covering; abrasion