Метод визначення властивостей донних ґрунтів in-situ - Сукач, Михайло; Комоцька, Світлана (КНУБА, 2018)
Розроблений в КНУБА метод гравіта- ційного зондування ґрунтів сферичним ін- дентором дозволяє визначати міцнісні ха- рактеристики донних відкладень у природ- ному стані (in-situ).
Keywords: в’язкість,; зчеплення,; динамічна міцність,; ударний імпульс,; гравітаційний зонд.