Несилова взаємодія суб’єктів управління в рамках стратегічних програм розвитку міст - Берулава, Дмитро Заурійович (КНУБА, 2014)
Розглянуто суб’єкти управління стратегічними програмами розвитку міст. Підкреслена важливість використання принципу проактивності, класифіковані типи суб’єктів, форми та методи їх взаємодії. Наведено підхід до їх взаємодії з точки зору теорії несилової взаємодії. Сформульована цільова функція оптимізації управлінських рішень в рамках таких програм.
Keywords: стратегічні програми розвитку міст; суб’єкти управління; теорія несилової взаємодії