Стратегія реалізації державної політики в галузі енергозбереження - Деревінський, Василь Федорович; Лахно, Валерія Тарасівна (Бескиди, 2017)
Перш за все, слід зазначити, що енергозбереження полягає в організації раціонального енергоспоживання з мінімальним негативним впливом на навколишнє середовище та в обачливому використанні енергетичних ресурсів задля задоволення технологічних і побутових потреб громадян.
Keywords: енергозбереження; державна політика; стратегія реалізації державної політики