Протестантизм та протестантські духовні навчальні заклади в Росії - Жовква, О. І. (КНУБА, 2014)
Розглядається питання появи протестантизму на території України, питання виникнення культових споруд даної конфесії, а також духовних навчальних закладів.
Keywords: протестантська школа; протестантська семінарія; протестантська академія; protestant school; protestant seminary; protestant academy