Особливості дизайну середовища для дітей хворих на аутизм - Гнатюк, Л.Р.; Агафонова, К.Я. (КНУБА, 2010)
В статті розглядаються особливості формування середовища навчально-виховного комплексу для дітей, що страждають раннім аутизмом.
Keywords: аутизм; середовище; навчально – виховний комплекс; 72.012:725.53(045)