Комп’ютеризація предметної олімпіади з будівельної механіки - Баженов, В. А.; Шишов, О. В.; Іванченко, Г. М.; Свешніков, О. Г. (КНУБА, 2004)
Розроблено комплекс комп’ютерних програм, який дозволяє певною мірою автоматизувати процедуру проведення олімпіад з різних технічних дисциплін, зокрема з будівельної механіки.
Keywords: комп’ютерна програма; база задач