Теорії в прикладній геометрії: напрямки, генезис, перспективи - Плоский, Віталій Олексійович (КНУБА, 2012)
Анотація. Виконано історико-генетичний аналіз теоретичних досліджень з прикладної геометрії, визначено пріоритетні напрямки розвитку теорій.
Theory in applied geometry: directions, genesis, prospects
Keywords: теорії; прикладна геометрія; генезис; перспективи