Гіпотеза спектрального підсумовування для визначення еквівалентних навантажень на транспортний засіб - Пелевін, Л. Є.; Мачишин, Г. М. (КНУБА, 2009)
Розглянуто моделювання режимів навантажень на транспортний засіб за допомогою стенда та подані розрахунки на витривалість при різноманітних параметрах навантаження при моделюванні умов роботи машини.
Keywords: моделювання; навантаження; стенд; параметри; умови