Енергозбереження в теплицях за рахунок використання низькотемпературних термальних вод - Росковшенко, Ю. К.; Степанов, М. В.; Кім, А. С.; Радченко, А. М. (КНУБА, 2009)
Розглядаються питання використання низькотемпературних природних геотермальних вод та стічних промислових термальних вод для теплопостачання культиваційних споруд захищеного ґрунту. Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень двох модифікацій контактно-поверхневих повітронагрівачів, котрі забезпечують отримання нагрітого повітря із заданою температурою та відносною вологістю для систем повітряного опалення теплиць.
Энергосбережение в теплицах за счет использования низкотемпературных термальных вод
Energysaving in greenhouses by using of low temperature thermal waters
Keywords: контактно-поверхневий теплообмінник; 621.5.004.18