Розрахунок міцності армованих цегляних стовпів на основі екстремального критерію - Крітов, В. О.; Павліков, А. М.; Григорова, О. В.; Федоров, Д. Ф. (ДНДІБК, 2013)
Наведена методика та формули визначення міцності поздовжньо армованих центрально завантажених цегляних стовпів на основі екстремального критерію, з урахуванням зміни непружних властивостей кладки та діаграму роботи арматури.
Keywords: цегляна кладка; армування; стиск; діаграма стану; 624.072.31:[624.046 : 624.012.82]