Ступінь сухості водяної пари - Погосов, О. Г.; Пасічник, П. О.; Габа, К. О.; Кулінко, Є. О.; Козячина, Б. І. (КНУБА, 2024)
Містять зміст, порядок оформлення і вказівки до виконання лабораторної роботи. Призначено для здобувачів першого рівня (бакалаврського) вищої освіти спеціальності 144 «Теплоенергетика» освітньої програми «Енергетичний менеджмент. Енергоефективні муніципальні та промислові технології».
Keywords: пара водяна; ступінь сухості; 621.311