«Битва титанів» на президентських перегонах 2010 року з позиції британської преси - Кулачинський, Микола Миколайович (Економічна думка, 2016)
Чимала кількість журналістів провідних британських видань одностайно заявляла, що президентські вибори в Україні у 2010 році були карколомним моментом у новітній історії України, який є не прогресом, а поворотом назад політичного розвитку країни, який тягне українську державу у минуле Радянського Cоюзу і не є стрибком у майбутнє до члена Євросоюзу, з динамічним економічним розвитком та набором європейських цінностей.
Keywords: президентські вибори; президентські перегони; 324