Раціональні методи підсилення просторового каркасу кіноконцертного залу «райдуга» в умовах збільшення навантаження - Попов, В. О.; Войцехівський, О. В. (КНУБА, 2017)
Узагальнено інженерний досвід, набутий при обстеженні унікальних металоконструкцій кіноконцертного залу «Райдуга», розроблено модель напружено-деформованого стану споруди, запропоновано раціональну конструкцію підсилення перевантажених елементів.
Keywords: металевий каркас; технічне обстеження; надійність; 624.014:692.44/47