Бюджетно-податковий контроль будівельних контрактів в рамках державно-приватного партнерства - Чуприна, Юрій Анатолійович (КНУБА, 2018)
Розвиток механізму державно-приватного партнерства (ДПП) дає можливість залучити кошти приватного сектора для обслуговування інтересів суспільства. Нормативно-правова база регулювання розвитку ДПП в Україні є дуже складною, багаторівневою і забюрократизованою, що створює ризики для ефективного використання цього механізму для активізації інвестиційної діяльності.
Keywords: державно-приватне партнерство (ДПП); нормативно-правова база; інвестиційна діяльність; бюджетно-податковий контроль за будівельними контрактами