Сучасні системи архітектурно-конструктивних рішень для енергозаощаджування в громадських будівлях - Шулдан, Л. О.; Бродський, М. О. (КНУБА, 2011)
у статті подано енергоекономічне обґрунтування архітектурно-конструктивних прийомів вирішення фасадів громадських будівель. Висвітлені можливості їх застосування під час термомодернізації з урахуванням сучасних технологій та засобів
Keywords: енергозаощадження; теплоізоляція; фасадні рішення; 711:658.262