Дослідження маркетингових інструментів просування на регіональному та національному туристичному ринках - Беркова, Оксана Петрівна (Бескиди, 2019)
Успіх туристичних підприємств багато в чому залежить від просування туристичного продукту. Для цього використовують основні та синтетичні інструменти маркетингу.
Keywords: туристичні ринки; маркетингові інструменти просування; інтернет-комунікації; реклама; соціальні мережі; 338.48