Аналіз нерівномірності руху роликової формовочної установки з гідромеханічним приводом - Ловейкін, Вячеслав Сергійович; Почка, Костянтин Іванович (КНУБА, 2005)
В існуючих установках поверхневого ущільнення залізобетонних виробів використовується механічний або гідравлічний привід зворотно-поступального руху формувального візка з укочуючими роликами [1, 3]. В установках з гідравлічним приводом формувальний візок приводиться до руху за допомогою гідроциліндра, а в установках з механічним приводом – за допомогою кривошипно-шатунного механізму.
Keywords: ущільнення; залізобетонні вироби; гідравлічний привід; 693.546