Фізика. Електрика та магнетизм : методичні рекомендації до розв’язування задач та завдання до індивідуальних контрольних робіт - Клапченко, Василь Іванович; Тарасевич, Віталій Іванович; Григорчук, Олександр Михайлович (КНУБА, 2024)
Містять рекомендації для розв’язування задач, короткі теоретичні відомості, приклади розв’язування та оформлення задач, завдання до індивідуальних контрольних робіт. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за всіма спеціальностями.
Keywords: фізика; електрика; магнетизм