Організація будівництва за участі іноземних суб’єктів господарювання : [Електронний ресурс] - Зельцер, Роберт Якович; Погорельцев, Володимир Миколайович; Зельцер Є. Р. (КНУБА, 2024)
Містять тематичний план та зміст дисципліни за темами, вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи, варіанти завдань, послідовність виконання розрахунково-графічної роботи, запитання для самоконтролю, список літератури та додатки. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 192 «Будівництво і цивільна інженерія», 073 «Менеджмент», 051 «Економіка», 183 «Технології захисту навколишнього середовища» та 101 «Екологія».
Keywords: організація будівництва; 69