Огляд та аналіз методології оцінки надійності вібромашин будівельної індустрії - Свідерський, А. Т.; Делембовський, М. М. (КНУБА, 2011)
Робота присвячена розгляду питань підвищення надійності вібромашин будівельної індустрії. На сьогодні проблемою є визначення оптимального запасу міцності при розрахунку на міцність в залежності від прогнозованих критеріїв надійності.
Keywords: вібромашина; критерії; проектування; експлуатація; ремонт; безвідмовність; довговічність; ремонтопридатність; справний; несправний; працездатний; непрацездатний; граничний; еталонна модель