Будівельні освітньо-інжинірингові групи як результат інтенсивного впровадження інновацій в організацію будівництва - Лагутін, Геннадій Володимирович (КНУБА, 2008)
Викладено науково-теоретичні передумови та принципи організації будівельних освітньо-інжинірингових груп як підсумку якісного інноваційного розвитку організації будівництва та як результат зрілої системної інтеграції інвестиційних компаній, будівельних вищих навчальних закладів та інжинірингових фірм.
Keywords: управління інноваціями; інноваційна діяльність; будівельні проекти; будівельні освітньо-інжинірингові групи