Аналіз зарубіжних планувальних моделей туристичного простору - Максименко, Т. В. (КНУБА, 2015)
Розглянуто аналіз досліджень зарубіжних вчених з формування туристичного простору.
Keywords: ткризм; туристична діяльність; туристичні ресурси; туристичні зони; туристична інфраструктура; 338.48