Збільшення несучої здатності колон споруди плавального басейну шляхом улаштування монолітних обойм - Чирва, В. М.; Чирва, Т. Л.; Савченко, А. А.; Романенко, К. М. (КНУБА, 2018)
В представленій статті авторами був проведений аналіз результатів обстеження 50-метрового басейну закритого типу, який знаходиться у місті Кривий Ріг. Наведена технологія підсилення колон шляхом улаштування монолітних обойм. Поставлені подальші задачі для досліджень в цьому напрямку.
Увеличение несущей способности колон сооружения плавательного бассейна путем устройства монолитных обойм
Іncrease of load-carrying of columns of swimming pool construction by monolithic clamps
Keywords: споруда; басейн; обстеження; колона; пошкодження; підсилення; монолітна обойма