Регіональна економіка : методичні рекомендації до виконання практичних робіт - Алавердян, Людмила Миколаївна; Марченко, Світлана Миколаївна; Романенко, Олеся Валеріївна (КНУБА, 2023)
Містять плани практичних занять, методичні рекомендації щодо підготовки до них, орієнтовні теми рефератів, список основної та додаткової літератури. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг».
Keywords: економіка регіональна; 332.1(075)