Садибний одноквартирний житловий будинок : методичні вказівки та завдання - Яценко, Віктор Олександрович; Короткова, Тетяна Миколаївна; Коротков, Євгеній Микитович (КНУБА, 2024)
Розглянуто методичні вказівки формують нормативну та законодавчу базу для розробки курсового проєкту індивідуального житлового будинку та визначено особливості творчого процесу виконання завдання. Призначено для здобувачів першого освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» спеціалізації «Ландшафтна та туристично-рекреаційна архітектура» для практичного використання при виконанні курсових проєктів з архітектурного проєктування.
В авторській редакції
Keywords: будинок садибний