Соціально-економічні передумови розробки нових типів виробничих будівель підприємств з переробки молока - Руденко, Т. В. (КНУБА, 2012)
в цій статті розглядається стан та проблеми молокопереробної галузі харчової промисловості України та визначення потреби у формуванні нових типів промислових об'єктів з переробки молока
Keywords: харчова промисловість; молокопереробна галузь; промислові підприємства; адаптація; 725.4