Міжнародні відносини та світовий політичний процес: методичні рекомендації - Лук’янов, Олексій Петрович; Перегуда, Євген Вікторович; Стойко, Олена Михайлівна (КНУБА, Ф-ОП Шпак В.Б., 2021)
Подано компетентності, які мають набути студенти за підсумками вивчення дисципліни, та програмні результати навчання, зміст лекційного курсу, плани практичних занять, контрольні питання до них, тематику індивідуальних завдань та рекомендації з їх підготовки, інформацію про методи контроля та оцінювання, перелік питань модульного та підсумкового контроля, список джерел та літератури. Призначено для студентів спеціальності «Політологія».
Keywords: політологія; 327