Роль образу в проектах учбових закладів Рікардо Порро (частина І) - Пивоваренко, О. В. (My University, 2016)
В статті розглядається шлях становлення особистості архітектора Рікардо Порро, його підхід до створення оригінальної архітектури учбових закладів; пошук архітектурного образу та його роль в проектах.
Keywords: Рікардо Порро; архітектура; образ; учбовий заклад; простір; Рикардо Порро; архитектура; учебное заведение; пространство; Ricardo Porro; architecture; image; educational institution; architectural space