Систематика засуджених та службовців в архітектурному середовищі пенітенціарного закладу - Третяк, Ю. В. (КНУБА, 2011)
У статті висвітлено проблеми типології груп засуджених і службовців пенітенціарного закладу відповідно різних ознак, як офіційних, так і неформальних. Розроблена систематика колективу засуджених і службового персоналу стане основою створення і гармонізація архітектурного середовища виправних закладів різних типів і видів
Keywords: пенітенціарний заклад; систематика засуджених; типи особистості службовця; архітектурне середовище