Перспективи модернізації українських православних храмів - Дяченко, С. С.; Негай, Г. А (КНУБА, 2013)
У статті досліджуються естетичні та архітектурно-композиційні проблеми сучасної православної архітектури. Окреслені напрямки і потреби реформації православних храмів України, досліджені загальні прийоми проектування і будівництва християнських храмів в сучасних умовах. Зроблені висновки щодо подальшого розвитку сучасної православної архітектури України.
Keywords: храм; модернізація; прийом проектування; 726.5