Фактори впливу на формування архітектури сучасних автовокзалів - Рижик, В. М. (КНУБА, 2013)
Визначенно фактори, що впливають на формування автовокзалів. Досліджено їх вплив на пассаживів та архітектуру автовокзалу. Виявлено впливу негативних факторів на становлення архітектури автовокзалів та шляхів їх вирішення.
Keywords: каф. основ архітектури і арх. проектування; автобусні станції; автовокзали; автовокзальні пересадочні комплекси; фактори впливу; 725.388