Чисельне дослідження стійкості за імовірністю випадкових параметричних коливань двотаврової балки з гофрованою стінкою - Пошивач Д. В., Д. В. (КНУБА, 2008)
Методом Монте-Карло досліджується стійкість за імовірністю параметричних коливань двотаврової балки з гофрованою стінкою під дією випадкового динамічного згинального навантаження. Побудовано границі стійкості за статистичною частотою таких коливань.
Keywords: метод Монте-Карло; двотаврова балка; згинальне навантаження; 624.074.4