Опалення, вентиляція і кондиціонування повітря заміського комплексу у м. Полтава - Галіброда, О. І. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
В умовах сучасного виробництва опалення, вентиляція і кондиціювання повітря забезпечують найкращі умови для високопродуктивної праці, підвищення творчої активності, а також повноцінного відпочинку людей. Істотна роль вентиляції й у захисті навколишнього середовища від забруднення.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; опалення; вентиляція; кондиціювання; комплекс заміський; 697:725.75