Електричні апарати : методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи - Ярас, Володимир Ігорович; Трощинський, Богдан Олександрович (КНУБА, 2024)
Містять методичні рекомендації, що полегшують виконання розрахунково-графічної роботи, список рекомендованої літератури. Наведено правила виконання електричних схем електроустановок. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальностей 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та 145 «Відновлювальні джерела енергії та гідроенергетика».
Keywords: апарати електричні; 621.3 (075.8)