Багатоповерховий паркінг з СТО : методичні рекомендації до виконання курсової роботи - Кравченко, Ірина Леонідівна; Акопник, Світлана Володимирівна; Гершуні, Ольга Михайлівна; Нівін, Сергій Іванович (КНУБА, 2024)
Містять рекомендації і пояснення щодо проєктування багатоповерхових паркінгів з СТО. Розглянуто особливості конструктивних рішень, об’ємно-просторової та архітектурно-планувальної організації паркінгів. Надані роз’яснення щодо функціонування станції технічного обслуговування автомобілів. Представлено завдання до виконання курсового проєкту «Багатоповерховий паркінг з СТО». Наведені окремі приклади вирішення таких будівель та приклади студентських робіт. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 191 «Архітектура та містобудування» спеціалізації «Архітектура будівель і споруд».
Keywords: паркінг багатоповерховий; 725.38:629.113.004.54