Фізкультурно-спортивна діяльність як фактор формування шкільних фізкультурно-спортивних споруд - Дубовецька, Д. С. (КНУБА, 2013)
В статті аналізується структура фізкультурно-спортивної діяльності та вплив її на формування шкільних спортивних споруд.
Keywords: вид спорту; матеріально-технічна база; фізична культура; фізичне виховання; фізкультурно-спортивна споруда; 725.85:796.011.3(045)