Передумови формування та тенденції розвитку спортивно-туристичних готелів - Бородай, Д. С.; Лях, В. М. (КНУБА, 2011)
Визначені основні чинники, що безпосередньо впливають на розвиток інфраструктури готелів спортивно-туристичного призначення. Проведена диференціація готельних підприємств за призначенням, визначені готелі туристичного та спортивно-туристичного призначення. Розглянуті особливості функціональної організації спортивно-туристичних готелів на прикладі зарубіжного та вітчизняного досвіду будівництва.
Keywords: спортивно-туристичний готель; спортивний комплекс; туристична інфраструктура; функціонально-планувальна організація; 728.51